Annons
Annons

Garden glory

STIL_INSPIRATION_Garden_glory STIL_INSPIRATION_Garden_Glory_greyJag fick ett presentkort av mina fina kollegor när jag slutade på jobbet förra veckan. Det investerades i den här snyggingen som länge stått på min önskelista. En stilren grå vattenslang från Garden glory.

Annons

Här borde jag egentligen ha lagt upp en ”före bild” med vår gamla, lysande orangeröda slang mot den vita fasaden – men jag avstår. Vilket lyft! Blir återigen påmind om hur detaljerna gör helheten. Här är ett toppenexempel på stilren formgivning av en praktisk funktion. Med vattenslangen som en diskret detalj får växterna uppmärksamheten och uteplatsen känns mycket mer harmonisk. Nu håller jag tummar och tår för att solen och värmen återvänder snart så att jag får anledning att använda denna ofta, ofta i sommar. Tack för bästa presenten! Ska tänka på er varje gång!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar