Annons
Annons

Garment care

Inspiring tips for a long lasting wardrobe.

Garment_portrait11FK_Garment

Det blir så mycket roligare och enklare att utföra vardagssysslor som tvätt- och städning när man har en inspirerande omgivning. En vackrare vardag.

FK_PORTRAIT7 Filippa_K_garment Garment_banner

Just nu pågår ett omfattande hemma-projekt med utrensning i garderoberna och en strukturering av tvättstuga och klädvård. Personligen så behöver jag organisera och hitta inspiration i vardagen för att göra dessa uppgifter mer lustfyllda. Fina lösningar och bra struktur där var sak har sin plats underlättar. Jag drömmer dessutom om en snygg strykbräda i trä som kan stå framme och inspirera till strykning istället för att vissa kläder blir hängande skrynkliga och oanvändbara i klädkammaren.

Annons

Garment_landscape1Garment_portrait13FK_PORTRAIT2

Dessa fina inspirationsbilder är framtagna i ett samarbete mellan Cereal och Filippa K. Här hittar du handfasta tips om hur du bygger upp och vårdar en garderob som håller över tid.

LANDSCAPE

Stilsäker styling av Tina Hellberg , foto Rich Stapelton för Filippa K Care

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (12)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar