Annons
Annons

Genuin materialkänsla i Obelisken 29

TEGEL_Obelisken_29 Det vackra handgjorda teglet kommer från danska Petersen Tegl. Materialet skapar en genuin känsla på de tillbyggda våningsplanen högst upp och återkommer även i gatuplanet. Färganpassat i 4 kulörer till den nyputsade fasaden får 60-tals arkitekturen en fin karaktär. Arkitekterna har gjort en toppenfin lösning där tegelfasaden fortsätter upp som ett avslut på de generösa terasserna högst upp. Fasaden får ett elegant uttryck med det förhöjda fasadlivet och det skapar en ombonad, avskild känsla för lägenheterna. Materialval_Obelisken_2925_Bedroom-Claesson-Koivisto-Rune-Fantastic-Frank Även interiört är materialval och detaljer något extra för den designmedvetne. Specialritade detaljer i bl a handtag och räcken. Och kökssnickerierna är lackade i en mörkt grön nyans som går ton-i-ton med bänkskivan i grönmarmor. Snyggt och tidlöst i kombination med de ljusa trägolven.

Annons

Obelisken 29 säljstartas i slutet av september, mer information hittar du här.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pella



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar