Annons
Annons

Go visit Dry Studios

Stockholms most inspiring store and creative space.

Dry_things_Dry_costume_white Dry_things_Mantis_lamp

This lamp andt this wallcolour. Yum!

Dry_things_installation Dry_things_Annlouise_landelius

Leather bag by AnnLouise Landelius.

Dry_studios Dry_costume

If your are looking for the perfect white shirt. You don´t have to look no more. Dry Costume love!

Dry_things_Store_love

Jag älskar allt med Dry Things kreativa studio och butik. Så smakfullt och inspirerande och fullt med fina, egendesignade lösningar. Här är några Iphone bilder (ber om ursäkt för bildkvalitén!) från mitt lunch stopp där tidigare idag. Missa inte den installationen med 3 unga modemärken, Dry Costume, Reschia och AnnLouise Landelius som pågår t o m 2 september.

Annons

Fler bilder från den fina studion kommer i ett senare inlägg…

Nu. Happy Friday!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar