Annons
Annons

Good to go

My travel essentials.

Målet. Att resa bekvämt, organiserat och med viss stil.

När jag började fundera över min packning inför julresan till solen (med anledning av att mina favoritsolglasögon är spårlöst försvunna) så inser jag efter att ha funderat ett varv att jag har börjat hitta formen för mitt resekit. Mer eller mindre. Själva packningen (mängden) är en annan historia. Den behöver slimmas. Rejält. Men just de där viktigaste detaljerna att få med sig. Solglasögonen. Ett par nya Ray Ban 4180, samma modell som försvann ska med. Liksom den fina och praktiska necessären från Nomess som även fungerar som överblickbar förvaring på plats. Snygg tandborste från HAY. Jag älskar när man kan flytta in i hotellrummet med stil! Min bästa vän ler fortfarande vänligt överseende vid minnet av hur jag innan jag packat upp väskorna på vårt hotellrum hunnit riva ur en sida ur ett magasin och bytt ut bilden i ramen på väggen. Det ÄR viktigt att trivas och känna sig som hemma.

Annons

Nåja, för första gången har jag nu riggat med en resekudde Sleep well, då fokus denna gång är att vara utvilad efter semestern. Sömn på flygplanet emotses som en fantastisk lyx. Jag kurar ihop mig under min favorit, Hopes blanket scarf som är ljuvlig att svepa in sig i svala kvällar. Den hänger allt som oftast med i min generösa linneväska Drai hang från Society. En väska som jag ursprungligen köpte i en brungrön nyans, men färgat svart efter en bläckpenna-utan-kork-incident. Nu kan den hänga med ytterligare några år. Parfymen från Cinnamon Projects i praktiskt roll-on förpackning kom inslaget i ett vackert paket på mitt födelsedagskalas. Så glad för den och perfekt att ta med – överallt. Och så magasinen. Anledningen till övervikt på mina resor. Tid att bläddra i lugn och ro och läsa ikapp.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar