Annons
Annons

Gotland

STIL_INSPIRATION_Gotland_Närs_fyrSTIL_INSPIRATION_GotlandSTIL_INSPIRATION_Gotland_ljugarn_ViggoSTIL_INSPIRATION_Gotland_ljugarn_strandgymnastik_filippaSTIL_INSPIRATION_Gotland_Ljugarn_kidsSTIL_INSPIRATION_Gotland_LeoSTIL_INSPIRATION_Gotland_white_loft_summer_houseSTIL_INSPIRATION_Gotland_ViggoSTIL_INSPIRATION_Gotland_sommarhus_vitt_loftSTIL_INSPIRATION_Gotland_Viggo_drejarSTIL_INSPIRATION_Gotland_Stenstrand

Älskar´t. Härliga sommarminnen från Ljugarns strand (ingen badvärme alls, men det bekymrade inte barnen), den kalkvita vägen mot Närs fyr, det mysigaste av sovloft i våra vänners sommarhus och leran i drejverkstaden på Etelhems krukmakeri.

Annons

 

Gotland – the most beautiful light and pale colourscheme. So inspired by this Island. Huge Summer love.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar