Annons
Annons

Green harmony

Pictures from my harmonious living room at the IKEA Festival in Milan.

The beauty of a creative mess.

Jag har visat bilder från det ena av mina rum som jag inredde på IKEAs utställning i Milano här tidigare. Här är det andra. Min tolkning av det harmoniska hemmet som går i grågröna toner och naturmaterial. En inredning som känns ombonad och rofylld. Som bilderna på inspirationsväggen antyder är inspirationen hämtad från naturen med mossbeklädda kullar och stillsamma japanska trädgårdar. Hos Livet hemma finner du bilder på vardagsrummet i sin helhet.

Annons

Mitt vardagsrum har plats för såväl kreativitet som umgänge. De 2 arbetsborden är nyheter som kommer till hösten liksom träbänken och pallarna från Ypperlig kollektionen som är framtagen i samarbete med HAY. Samtliga möbler och inredningsdetaljer är personliga favoriter ur IKEAs sortiment, där naturmaterial och ett tidlöst uttryck är den gemensamma nämnaren.

Fler bilder från inredningen hittar du här och här.

Interior by me, photographer Ragnar Ómarsson for IKEA Festival/Livet hemma

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (19)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar