Annons
Annons

Green outdoor furniture

I really like the natural - green color scheme for the outdoor living space. Here are some of my favorite furniture for Summer.

Gröna möbler som smälter in i den omgivande grönskan på balkong och uteplats är en av säsongens favoriter. Här är några tidlösa klassiker och nyheter från bl a Skagerak, Hay och Fermob som håller stilen år efter år. Just nu kan du passa på att handla sommarens utemöbler till kampanjpriser hos Rum.21.

Annons

Inlägget innehåller AD-links. Skageraks utemöbler Overlap, design TAF Arkitekter kombinerar ett rustikt och modernt uttryck. Overlap Bord och bänk/Rum.21.

Bänken Reform har dubbel funktion och fungerar även som bord när man vänder sitsen.

Nyheten Palissade från HAY är känns som en blivande klassiker med sitt skulpturala uttryck. Palissade Dining bench , bord och bänk i nyansen Olive.

Nu kan Palissade serien även kompletteras med snygga och prisvärda sittdynor för en bekvämare sittkomfort. Dessa dynor fungerar även fint på andra möbler eller varför inte som yogamatta? Den bredare modellen anpassad för sofforna blir dessutom en perfekt picnickfilt på altanen! Stort gill på dessa och de fina färgerna som matchar möblerna i nyanserna Sky Grey, Antrachite och Olive.

Fermobs fina Bellevie där det strama stilrena uttrycket mjukas upp med mjukt avrundade kanter.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar