Annons
Annons

Greige – my true colors

Behind-the-scenes pics from one of my latest styling jobs.

STIL_INSPIRATION_Behind_the_scenes_Greige_3

Här är några egentagna snapshots, lite bakom-kulisserna bilder från detta jobb för IKEA Livet hemma. Ett utsnitt av ett vardagsrum uppbyggt i studio. En ytterst tillfällig inredning, men som så många gånger ändå ger mig känslan av att vilja flytta in i bilden.

Annons

STIL_INSPIRATION_Behind_The_Scenes_Greige_6STIL_INSPIRATION_BEind_The_Scenes_Greige_1

Inredningsidén för detta jobb bygger på mina favoritkulörer Grått + Beige. Jag tröttnar aldrig på att jobba i lager på lager, ton-i-ton för att få fram en känsla i bild. Och såklart gäller detta än mer i en inredning ”IRL”. Materialkänsla är A och O och när vi förhåller oss till denna färgskala är materialkombinationerna närmast oändliga.

STIL_INSPIRATION_Behind_the_Scenes_Greige_4

I blogginlägget beskriver jag min målbild med definitionen ”Perfect Imperfect”. Den där avslappnade känslan som uppnås när allt inte är helt perfekt. Något skavt och skevt, en slarvig boktrave eller ett plagg som ligger slängt i favorithörnet på soffan.

Så här kan se ut – behind the scenes. Det kan te sig självklart att allt är möjligt i en fotostudio utan egentliga rumsliga förutsättningar. Men mina ambitioner är att förmedla en känsla av ett verkligt hem. Med tips och idéer som går att applicera oavsett förutsättningar. Just det här vardagsrummet är ett sådant. Men utgångsläge i ett kvadratiskt formspråk som upprepas i förvaringsskåp såväl som i modulsoffans kubistiska uttryck. Med delar som går att addera och variera efter utrymme så kan man bygga på denna inredning efter behov. Modernt stramt men ändå mjukt och ombonat med praktiska förvaringslösningar som smälter in i rummet. Se inlägget i sin helhet för fler tips och produktlistor.

Pssst. Hos Homespo.se kan du läsa en intervju med mig där jag delar med mig av fler inredningstips!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (13)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar