Annons
Annons

Greys

STIL_INSPIRATION_Grey_At_home

Med den här bilden framför näsan lutar det åt att min tavelvägg över soffan ryker och återgår till de 2 favoriterna av fotograf Carl Bengtsson. Ett lagom projekt inför helgen efter den senaste tidens kånkande av möbler in och ut. Att hänga om tavlor. Så får det bli. Och så har jag äntligen gjort slag i saken och beställt en soffklädsel i linne till Le Grand Air soffan. Färgvalet var inte lätt – inte minst efter Josefins inspirerande bild på soffan i den här klädseln. Men valet föll på min favoritfärg, Misty Grey till slut ändå.

Annons

STIL_INSPIRATION_Grey_matters

Det här är så typiskt mig. Att hitta gamla bilder (eller gamla och gamla kanske kan diskuteras men bilder från innan jag ändrat något) och inse att det var ju ganska bra sådär som det var innan jag gjorde om ändå. Och dessutom inse att OK, det är inte så dumt med den där soffbordet med kalkstensskivan ändå. Hur besatt jag än är av mitt podie i stålplåt. Å ena sidan, å andra sidan… Men en ganska skön tanke att landa i. Att just landa emellanåt.

Pics by me

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar