Annons
Annons

Half-coloured

Ty-Cole-Photography_1 Ty-Cole-Photography_4 Ty-Cole-Photography_3

Färgsättning är ett ständigt dilemma. Men också det mest inspirerande och enklaste sättet att göra en dramatisk förändring med enkla medel. Om man vågar…

Här hemma brottas jag med våra vitmålade panelväggar. Jag älskar ljuset – lika mycket som jag längtar efter en mer dämpad känsla inför hösten. Men en mörk målad panel känns väldigt främmande. Och dessutom mer tidskrävande att måla – inte minst problemet när panelen torkar isär och det vita underlaget skiner igenom… Nej, någon dramatisk förändring lär det inte bli här hemma. Men jag kan inte låta blir att drömma om ett halvmålad mörk vägg som den här. Så snyggt att följa upp linjen på ett mörkare kök. Det hade ju kunna bli hur fint som helst – även på panel.

Annons

Återigen höstens vackraste combo. Mörkt grått och brunt.

Inspiring interior from Brooklyn by photographer Tyle Cole, found via Seventeendoors with thanks!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar