Annons
Annons

Hållbara ihop

Idag höll jag inspirationsföreläsningar på IKEA Borlänge i samband med Hållbara ihop dagen. Tyvärr var åhörarskalan klen, men jag är själv väldigt peppad att ta fler personliga steg för en hållbarare vardag. Här är bilder från min installation vid scenen. IKEA favoriter med ett stilrent uttryck som håller över tid, material som åldras med värdighet.

Annons

Att hitta sin stil och göra mer medvetna val vid val av inredning. Välja möbler och detaljer som tål såväl handens som ögats slitage år efter år. Vårda, uppdatera och återvinna. ”Use what U got”

STIL_INSPIRATION_IKEA_Hållbara_ihop_personliga detaljer

Vad behöver vi egentligen för att skapa ett hem? Egentligen väldigt lite. Vardagsdetaljer som plaggen vi bär och porslinet som travas på kökshyllan skapar helheten. Helt naturligt.

Hållbara_ihop

Äääta upp varenda rest, byta glödisar till LED, sortera, återvinna sen…

Hur svårt kan det vaaara? En hållbra vardag….

Dagens inköp: Matlådor i glas och LED lampor. Hur svårt kan det vara? Hållbarhetspepp!

Missa inte att följa IKEAs Hållbara ihop kampanj med hållbara tips i 9 steg. Alla kan göra något. Nu god helg på er! Kramar

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar