Annons
Annons

Hamam beach towels

STIL_INSPIRATION_Hamam_Beach_towels_lovejpg

Jag använder Hamam handdukar allt mer och inte minst till stranden om sommaren. Perfekta att packa ner i strandväskan. De tar liten plats, torkar snabbt och är dessutom snygga som accessoarer eller som pläd att svepa om sig i sommarbrisen. Här är några av mina favoriter i sommar!

Annons

1 Strandhandduk från H&M Home, 2 Grå handduk med fransar från Sirocco Living/Inreda.com, 3 Hamam beach towel från Artilleriet, 4, Towel Palma från Tine K Home, 5 Rosa handduk The Travelling band/Blackballoon

 

[sc_product_set id=”AVTfLit1WlbMuBeRTBHc” title=”Shoppa Hamam handdukar till stranden i My homes shop” vertical=”false” add_link=”true”]

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar