Annons
Annons

Happy and proud

ikea_hemma_hos_emmie_del_1_inspiration

I dagens inlägg på Livet hemma hittar vi compact living tips från Instagramprofilen  Emmie Bjernvinges fina lägenhet. Reportaget har stylats och plåtats av min grymma assistent Alicia Sjöström. Så väldans glad och stolt! (nästan lite som en storasyster, för jag låtsas att jag inte skulle kunna vara hennes mamma…;))

Annons

Med målmedvetenhet och en inställning som slår det mesta så finns det inget som hon inte klarar av. Dessutom det bästa sällskapet och en helt fantastisk och modig person. Heja dig vad du är bra! Så glad och tacksam för att få jobba med dig. Kram

Styling and photography Alicia Sjöström for IKEA Livet hemma

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar