Annons
Annons

A home in harmony

My Autumn mood.

Ett fantastiskt nytt nr av ELLE Decoration har precis landat i butikerna. Missa inte Krickelins underbara hem i en rad magiskt vackra bilder och en mix av ytterligare handplockade hem att inspireras av. I detta nr finns även en presentation av mig som ny bloggare och trendspan.

Annons

Såhär vill jag inreda i höst. Ett hem i harmoni. Långsiktigt, lågmält med japanska influenser, bygga lager på lager med färger och strukturer ton-i-ton och textilier med tyngd. Materialen är naturliga och kan slitas med en vacker patina. Växten i fråga är en dröm bonsai i kruka av Carina Seth Andersson.

Inspirational pics, Le Grand Air in linen + Hays crinkle plaid, tone-in-tone by Josefin Hååg, Simple table via Pinterest, Japanese panels + Alpaca plaid in ecological fibres from Ábbatte. Glass by Ingegerd Råman for IKEA, PK 22 Easy chairs in Limited edition. Chalk grey inspiration from Oliver Gustav. Bonsaikruka by Carina Seth Andersson, Plinth table in black marble by NORM for Menu.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar