Annons
Annons

Hello and welcome

To STIL Inspiration at ELLE Decoration. I´m so happy to be here!

arbetsplats_2

Hej! Idag är min första dag som bloggare på ELLE Decoration. Så glad att vara här, med en känsla av nystart med ny adress och omgiven av härliga kollegor och fantastiska inspiratörer. Min blogg kommer som tidigare bestå av ett flöde av min dagliga inspiration. Härliga hem, design jag tilltalas av, behind-the-scenes från pågående jobb och moodboards inför kommande projekt. Därtill drömskelistor och rapporter från pågående hemma-projekt. Hoppas du hänger med!

Annons

Psst. Hos ELLE Decoration kan du se fler bilder från vårt hem.

arbetsplats_1

Inspiration från ett tidigare stylingjobb tillsammans med fotograf Sara Medina Lind.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (12)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar