Annons
Annons

Hemnet crush

It started with an Insta crush - I don´t know how many times I have sighed by envy when Robin Berkhuizen posts pictures from his home on Instagram. Now this amazing beauty is out for sale!

Vakna upp här någon?

Drömhus. Och vilket fantastiskt jobb man lagt ner på det här huset. Varenda vrå, varenda del av trädgården är helt ljuvlig och fylld med inspirerade och inbjudande lösningar. Nu är Robin Berkhuizens fantastiska hem till salu (bilderna ovan från hans insta) och jag kan inte hjälpa att jag längtar lite efter att se vad han sätter händerna i för nytt projekt… Följ för Instainspo – @robinberkhuizen

Annons

Här nedan några av mäklarbilderna:

Sa jag drömhus? Jo, jag tror att jag gjorde det. Drömmigt, drömmigt, drömmigt fint!

Fler bilder och mer info hittar du här – Hemnet/Fastighetsbyrån 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (970)
PINNA (99)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar