Annons
Annons

Here and now.

STIL_INSPIRATION_Gotland_White_Living_1 STIL_INSPIRATION_Gotland_White_Living

Vi befinner oss på Gotland med goa vänner över helgen. Min sambo ska hjälpa till att spika altan och jag avrundar veckans arbetsinsats på distans. Texter till veckans fotojobb ska skrivas och inspirationen flödar. Helt ljuvligt att vakna upp på detta vita loft när ljuset flödar in.STIL_INSPIRATION_Gotland_Blommor

Annons

Det doftar sommar och hav och allt är så där vansinnigt vackert så att det gör ont.STIL_INSPIRATION_Gotland_beauty

Morgondagg.

Och då har jag inte ens tagit mig ner till Ljugarns vackra strand ännu… Efter frukost och innan regnet så placerar jag dagens kontor där. Det enda som grämer mig lite är att jag glömde kameran. Igen. Så det får bli Iphone bilder i flödet här. Igen.

Fin fredag på er! Kramar

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar