Annons
Annons

Here and now.

STIL_INSPIRATION_Inspired_By_nature_3 STIL_INSPIRATION_Inspired_by_nature_4

Det är här alla energidepåer fylls på. Stillheten och tystnaden. Här och nu. När sjön ligger spegelblank och speglar tussiga moln och magiskt kvällsljus. Jag har instaspammat sönder mitt flöde med just blå sjö och moln. Men det går liksom inte att låta bli att försöka fånga detta vackra.STIL_INSPIRATION_Inspired_By_nature_dinner

Annons

Här på bryggan avslutade vi middagen bestående av pannkakstårta och fruktsallad alldeles nyss. Semesterlyx. Jag njuter och känner tacksamhet av att jag hamnat på rätt plats i Sverige just nu. När vädret blir sämre här uppe så drar vi söderut igen… Hem. Det är också bra. Men just nu är det här bäst.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar