Annons
Annons

Here and now.

The forest in the spring - so insanely beautiful.

Pics from my morning run. This is where I get new energy these days.

Löprundan i närheten av mitt förra hem, ligger nära tillhands när barnen har fotbollsträningar. Då passar jag på. Och dessa dagar har varit helt ljuvliga. När man trodde att man nästan blivit snuvad på den här känslan av den långdragna kylan så kom den välbekanta vitsippsinramade våren – än mer efterlängtad, till sist.

Annons

Jag tar in ALLT. Doften, fågelkvittret, vitsipporna och den ljumma vårvinden. Det är här och nu jag hämtar energi för att kunna bocka av maj månads fullspäckade schema. Fotograferingar och inredningsuppdrag avlöser varandra och planering av nya går parallellt. Den kreativa motorn går på högvarv och det finns inget utrymme för tvivel. Keep going! Tack våren för energipåfyllningen!

Och tack våren för alla förförande kvistar! Denna bild från Fantastic Frank. Själv har jag knipsat av några knoppiga (taggiga) dito ifrån trädgården idag. Så mycket finare än alla bundna blombuketter och genom att ta in en kvist eller skir blomma blir våren än mer påtaglig och njutbar.

Nu Söndagsmys i soffan innan ögonen trillar igen efter den här helgen. Kram!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar