Annons
Annons

Hold me tight

HoldMeTight_Strups_01_low Strups_Hold_me_tight_vase_

Om man scrollar ner i mina senaste inlägg så ser man vårkvistar i vartenda ett. Och hur fint är det inte med en gigantisk kvist i dessa fina vaser klädda med läder. En vas som varar en livstid och bara blir finare när den tummats på över åren. Me like!

Annons

Det naturfärgade ljusa lädret är min favorit. Den låga vasen blir snygg även som ytterkruka och de mindre som förvaring på skrivbordet. Mmmm. Vill ha.

Pictures Hold me tight from Strups

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar