Annons
Annons

Holiday tips at Rhodes

MG_6227 MG_6297 MG_6703 MG_6890 MG_6907

The hotel interior reminds me of my favorite hotel at Mykonos. Hotel San Giorgio, with the same relaxed, yet luxurious bohemian style. Love the modern rustic decor in white, wood and grey. Read Anna´s story  about her stay at the hotel and see more of her beautiful photography here.

Annons

MG_6915

Pictures from hotel Casa Cook Rhodes by photographer Anna Malmberg

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar