Annons
Annons

Home sweet home

STIL_INSPIRATION_My_kitchen_view STIL_INSPIRATION_My_kitchen_inspired_by_nature STIL_INSPIRATION_Kitchen_details STIL_INSPIRATION_My_cup_of_tea

 

Så var semestern slut för den här gången. Jag behöver väl inte nämna att 4 veckor gått vansinnigt fort… Några nya valkar i händerna efter otaliga plantor som grävts ner i trädgården. I det avseendet har vi haft vansinnigt tur med vädret! Jag har knappt behövt vattna alls. Två kortare semestertrippar blev det också. Den första ett par dagar på Österlen. Premiär för mig till ett hett efterlängtat resmål. Vi hade tur med vädret och vackert var det. Men – min storfavorit är och förblir: Gotland. Kärlek! Det kan inte finnas någon mer inspirerande plats än öns vita stenstränder. Jag planerar (i hemlighet) att bosätta mig där när jag blir pensionär. Övertalningen hemma i soffan börjar i detta nu… För ett vitputsat stenhus på Gotland är möjligtvis det som kan trumfa vårt hem. För nog är det så – hur mysigt en resta än må vara – att det är vansinnigt skönt att komma hem.

Annons

Känslan av att bara vara. Och som här kika ut över en oändligt grönskande golfbana när regnet strilar ner. Nu – tea time och film sista kvällen innan första dagen på jobbet efter semestern. Hej så länge!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar