Annons
Annons

Homestaging | work in progress…

Helgjobb pågår. Just nu inreder jag en ny lägenhet som kommer ut till försäljning under nästa vecka.
Här är några sneak-peeks från pågående inredning. Vardagsrummet med en av mina favoritbilder från Pampa Horses kollektionen fotograferad av Victoria Aguirre och bildupphängningen på IKEAs vajer i sovrummet.

Annons

Känns soffan bekant? 

När den vita Le Grand Air soffan skulle bäras in så visade det sig att såväl den skyddsklädda hissen som trapphusen var i minsta laget. Det slutade med att mina underbara killar från Stadsbud i Storstockholm körde hela vägen ut till Södertälje och bytte ut vår soffa hemma. (Tur att jag har en väldigt förstående pojkvän då jag glömde skicka med sittplymåerna… Klockan var 20:30 på Valborgsmässoafton skall tilläggas…;))
Jag återkommer med bilder från vårt vardagsrum i ny vit skrud en annan dag. 

Fin lördag till er!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar