Annons
Annons

Homework

My bed. Today´s workplace.

Efter 3 dagar i fotostudio blev det en dags textförfattande från hemmakontoret. Idag blev jag sittandes i sängen med kaffekoppen inom räckhåll. Med facit i hans skulle jag säga att de bästa texterna författas just här…

Annons

STIL_INSPIRATION_Autumn_mood

Hösten. Trots ljumna vindar blir man ständigt påmind om höstens raska antågande. Ljuset faller så snabbt. Snart står vi där med några ynka timmars dagsljus. Bäst att nyttja dagarna och ljuset här och nu.

STIL_INSPIRATION_By_The_Bed

Inspiration och stilpreferenser snurrar i mitt huvud just nu.  Ljust och fräscht med en modern stramhet. Ett säkert kort. Men det krävs lite kaxig attityd för att inte passera obemärkt förbi. Jag jobbar på attityden. Och drömmer om mörkare väggar…

STIL_INSPIRATION_Bedside_DetailsSTIL_INSPIRATION_By_the_Bed_Details

Mer inspiration. Kaffe. Och höstens vackraste – mörkbladig Höstsilverax ”Brunette” från vår trädgård.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar