Annons
Annons

Hope

HOPE_Pre_Spring

När Hopes nyhetsbrev meddelade att deras galet fina Blanket Scarf åter finns i lager så tog hjärtat ett dubbelskutt. Vissa inredningsdetaljer är svåra att släppa tanken på. Som den perfekta filten, med ”mina initialer” dessutom. Försökte få tag på den tidigare när den var helt slutsåld, men den här gången blev den hemklickad med ens. En vääääldigt tidig 40-års present till mig själv. …Because I´m worth it…!

Annons

Hopes Pre spring 2016 inspirerar dessutom redan nu till en dressad minimalistisk look i snygga bruna och gråbeiga nyanser i kombination med grafiskt svart och vitt. Hur fina är inte de bruna skorna Audrey?

Pictures the Blanket Scarf and inspiration from Pre Autumn 2016 by Hope.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar