Annons
Annons

Hotel Skeppsholmen

Some Iphone pics from this weekend, our hotel room and the lovely green garden at one of my favorite hotels in Stockholm. Not sponsored!

Drömhandfat från Boffi fångad på blurrig Iphone bild.

Både jag och min sambo hade sommarfester med jobbet på varsitt håll i stan i fredags. Så istället för att ta taxi hem, passa tågtider eller ta bilen – nackdelen med att bo på landet… så bokade vi in en natt på hotell. Himla mysigt och ”vardagslyxigt”.  Hotell Skeppsholmen ligger bokstavligen granne med jobbet och är (enligt mig) ett av Stockholms trevligaste hotell. Älskar Skeppsholmen som plats, lummigt, lungt och stilla och ändå centralt och hotellets avslappnade stilkänsla signerad Claesson Koivisto Rune. Lyckades boka ett sommarerbjudande där det ingick fri uppgradering av rum och vips så hamnade vi i en junior svit med vindslägenhetskänsla. Man kände sig hemma direkt! Fredagslyx deluxe, följt av lördagsmysig hotellfrukost i trädgården.

Annons

Inspirerad av fint gårdsgrus och välklippta häckar och buxbom klot blir det att viga söndagen till trädgårdsarbete här hemma. Längtar. Så nu. Gonatt!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar