Annons
Annons

Hotelltips på Österlen – MårtenPers BO

STIL_INSPIRATION_Designhotell_ÖSTERLEN_MårtenPers_BO IMG_0691 STIL_INSPIRATION_MårtenPers_BO_Asketiskt_Designhotell STIL_INSPIRATION_MårtenPers_Bo_österlen_1 DSCF9878 STIL_INSPIRATION_MårtenPers_Bo_österlen_asketiskt_designhotell STIL_INSPIRATION_MårtenPers_bo_österlen_tegelvägg Jag kan verkligen rekommendera detta boende som beskrivs som asketiskt designhotell. Supertrevligt, välkomnande och med många fina detaljer i det renoverade gamla kostallet som ger en nästan sakral känsla. STIL_INSPIRATION_MårtenPers_BO_Designhotell_frukost Frukostmatsalen. Vackert och personligt. STIL_INSPIRATION_MårtenPers_Bo_Designhotell_Österlen_Frukost STIL_INSPIRATION_MårtenPers_BO_Frukost_Österlen STIL_INSPIRATION_MårtenPers_BO_ÖSTERLEN Läget på en kulle med fantastisk utsikt. Vi hade som bonus vansinnigt tur med vädret – perfekt för en kvällspromenad till stranden… IMG_0704 IMG_0698

Annons

…och picknick i hotellets trädgård.

Mer information om hotellet hittar du här – MårtenPers Källa

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar