Annons
Annons

How to catch the light

and the magic.

FF_Anna_malmberg FF_Anna_malmberg_Details FF_Anna_malmberg_Window

I mitt jobb har jag förmånen att arbeta ihop med många helt fantastiska människor. Fina personer och galet begåvade. Fotograf Anna Malmberg är en av dem. Senast nu i veckan gjorde vi en fotografering ihop och det är alltid enormt trevliga dagar. Annas energi och förmåga att fånga ljuset på ett magiskt sätt smittar liksom av sig och man går alltid hem med ett leende på läpparna. Här ovan har hon fångat ljuset i ett av hennes senaste jobb för Fantastic Frank. Fler bilder från den här lägenheten som är ute till salu hittar du här.

Annons

Styling Linnéa Salmén, Photographer Anna Malmberg for Fantastic Frank

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (2)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar