Annons
Annons

How to style the Summer house

The idea of simple living for Summer inspired me to do this interior in my latest styling for IKEA. I furnished the living room with a mix of robust simple furniture with sleek proportions and added natural elements for a comfortable and easy Summer style.

Naturligt enkelt, med nätta proportioner och robusta inslag med en blandning av möbler för ute- och innebruk skapar man en opretentiös och avslappnad inredning. Soffan Ekebol har förvaringshyllor som fungerar för diverse ting som hör sommarhuset till, som böcker, spel och extra plädar. Och mattan Osted i naturfiber är lätt att sopa eller dammsuga av när barfotafötter dragit in sand och gräs i stugan.

Annons

Enkelhet och en färgskala i grått, sand gör inredningen tidlös och harmonisk.

Rustikt och enkelt robust. Soffbordet Klöven passar lika bra inne som på uteplatsen.

My styling, Stylist assistant Alicia Sjöström and Viggo, Photographer Sara Medina Lind. For more info and products, go to IKEA Livet hemma.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (28)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar