Annons
Annons

I can watch the waves forever…

Hello from my vacay at Lanzarote. It´s really nice to end the year in the sun on a golden beach by the ocean. I wish you all the very best new 2017!

STIL_INSPIRATION_Vacay_Lanzarote_2 STIL_INSPIRATION_VACAY_LANZAROTE_10 STIL_INSPIRATION_Vacay_lanzarote_4STIL_INSPIRATION_Vacay_Lanzarote_beach_life copyBästa, bästa hamam handduken. (Årets sista inredningsrelaterade tips…) Helt ljuvlig. Mjuk och skön, lätt att packa med och torkar på ett kick. Hamam Beach Towel från Artilleriet.STIL_INSPIRATION_Vacay_Lanzarote_8STIL_INSPIRATION_Vacay_lanzarote_9 STIL_INSPIRATION_Vacay_Lanzarote_LeoSemester.

Som jag längtat efter detta. Shorts, flipflops och sand mellan tårna… Och havet. Jag skulle kunna sitta och titta på vågorna hur länge som helst. Blått hav och guldfärgad strand. Här avslutar jag mitt 2016.

Annons

Tack alla ni som hängt med här på bloggen och på Instagram! Jag önskar er det allra bästa nya året! Ta hand om varandra och ha en fantastisk nyårsafton! (Själv är jag lite nojig över min nyårs-outfit. Flipflops eller vita sneakers blev visst allt som packades med… Inte så glammigt, men väldigt mycket jag. Det är väl just så vi ska fira in det nya året..!? ;))

STIL_INSPIRATION_Vacay_new_year copy

 

Varma kramar!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (12)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar