Annons
Annons

I love my job

ikea_TRASMAK_I_KUBIK_inspiration_1 ikea_TRASMAK_I_KUBIK_inspiration_2 ikea_TRASMAK_I_KUBIK_inspiration_3

Här är resultatet från vårt jobb på denna location. Älskar det här basenkla uttrycket och klassiker som hyllan Ivar som blir riktigt, riktigt snygg i rätt sammanhang. Hela produktlistan hittar du i det här inlägget på Livet hemma.

Annons

Styling by me, photographer Anna Malmberg for IKEA Livet hemma

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar