Annons
Annons

IKEA 2016

viktigt_suspension_ikea_en_rotin Viktig Skärmavbild 2015-12-29 kl. 17.16.24 first-prototypes-VIKTIGT-2 Ingegerd Råmans Viktigt med inredningsdetaljer i glas, keramik och naturfibrer som sjögräs, bambu och rotting. Produkterna är framtagna tillsammans med lokala hantverkare i Vietnam. IKEASkogstaAugustinews2 Skogsta en kollektion möbler och inredningsdetaljer tillverkade av snabbväxande Acacia trä.

Annons

Naturlig enkelhet.svärtan_ikea_black_tabled345697fa87329212d10038ba8c7c904

Martin Bergströms kollektion Svärtan.

Jag utlovade en lista på efterlängtade IKEA kollektioner när jag sammanställde min önskelista med inredningsdetaljer för 2016. Här är några av mina favoriter som kommer under året. Kan dessa kollektioner bjuda på nya ”klassiker” a´la Ilses Sinnerlig bringare månne?

Find more pictures and info at IKEA Today, pictures via Marie Claire Maison

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar