Annons
Annons

IKEA kitchen news

TORHAMN_kök VARDAGEN_kökshanddukTORHAMN_kök-4FALSTERBO_vägglist_med_krokar VARDAGEN_karaff VARDAGEN_servett

Här är några av vårens nyheter från IKEA. Nya köksfronterna Torhamn med snygg träådring och den Shakerinspirerade serien Falsterbo med kroklister och hyllor perfekta för köksredskapen. Allt andas en genuin hantverkskänsla och matchas med nya fina objekt i serien Vardagen.

Annons

Me like! 

Bilder IKEA Press

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar