Annons
Annons

IKEA news and Sinnerlig favourites

STIL_INSPIRATION_My_IKEA_Styling_Sinnerlig_kanna STIL_INSPIRATION_My_IKEA_styling_Storage_ STIL_INSPIRATION_My_IKEA_Styling_Ensidig_vasSTIL_INSPIRATION_My_IKEA_Styling_Sinnerlig_korg

 

Det är väl ingen nyhet att jag är ett fan av bra basprodukter. Tidlös enkelhet som man kan leva med länge.  Till min styling för dagens event för katalogsläppet valde jag ut några av mina favoriter ur IKEAs sortiment. Några nyheter ur Sinnerlig kollektionen blandat med gamla godingar.

Annons

Vitrinskåpet tillhör serien Björksnäs som kommer till varuhusen i höst (prel släpp i oktober). En ny favorit med sitt enkla uttryck och de fina läderhandtagen. Serien kommer även i en gråsvart nyans längre fram om man önskar ett stramare uttryck.

Lampan Aröd – en riktig snygging som man inte tröttnar på i första taget. De basbra glasburkarna Korken ersätter trista förpackningar. Vaserna Ensidig är en annan favorit som fungerar utmärkt till förvaring av redskap och penslar. Den lilla vasen blir även en utmärkt mjölkkanna.

Porslinet Skyn med sina ojämna tallrikar bildar de finaste travarna i skåpet. Som kaffemugg använder jag den fina skålen med rak kant i IKEA 365+ serien. Besticken som skymtar i glasburken heter Skuren. En nyhet som jag oväntat föll för – då jag vanligtvis föredrar stramare bestick. Dessa står nu på min inköpslista när jag besöker varuhuset härnäst då mina gamla Data bestick börjar ha gjort sitt efter dryga 10-15 (?) år…

Kroklisten Kubbis och trappstegen Bekväm är målade i en grå nyans, ton-i-ton med väggen.

Så till SINNERLIG som släpps i varuhusen imorgon. Kannan är ett måste på min lista. Den grå…eller bruna. Tror det blir den grå. Liksom korgen. Jag kan inte få nog av korgar – men så fin. Den hittar garanterat en plats här hemma. Om inte annat så hänger jag den på väggen. Så ett par glasflaskor med kork som vattenflaskor till bordet. Och så de stora uppläggningsfaten. Finast i de grå och bruna nyansera för en rustikare look.

Vad gäller möblerna däremot så hoppar jag över korken. Dagbädden lyckas inte heller ersätta min Safari daybed i vår studio i Attefallshuset, även om den stått under nogsamt övervägande. Benbockarna däremot kan mycket väl bli underreden till våra kommande arbetsbord där – kompletterade med rustika brädor som skiva.

Nåja, håller tummarna för att mina favvosar finns kvar när jag tar mig till varuhuset. Hänger ni på låset imorgon?

PH128181

Sinnerlig benbock – på min lista.

Pics 1-5 by me, 6 IKEA pressbild

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar