Annons
Annons

IKEA news – Vardagen

IKEA-_VARDAGEN_fika_glas_tallrik_klarglas IKEA-_VARDAGEN_dukning_skål_tallrik_assiett_offwhiteIKEA-_VARDAGEN_bakning_skal

I augusti kommer fler delar i den uppskattade serien Vardagen. Glas, en basenkel servis och rejäla tillrednings- och uppläggningsskålar i stengods. Formerna är enkla och tidlösa. Just dessa enkla vardagsobjekt är det jag uppskattar allra mest hemma. Produkter som tål att användas och passar i de flesta sammanhang.

Annons

Pressbilder IKEA.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar