Annons
Annons

IKEA storage inspiration

stuva_forvaring stuva_forvaring_detalj

Detta inlägg för Livet hemma gjorde vi i Helena Nords (Mormorsglamours) fina ateljé. Inspirerade av hennes kreativa förvaringslösning av IKEAs Stuva sortiment. Dessa förvaringsskåp hittar du på barnavdelningen (ett bra tips till er som önskade fina budgettips till barnrummet efter gårdagens inlägg), men denna serie passar minst lika bra i såväl hall som vardagsrum. Älskar det stilrena uttrycket, i stil med byrån Nordli som Tyra hade i sitt rum. Två basbra förvaringsserier från IKEA som passar i hemmets alla rum.

Annons

Styling by me, photographer Sara Medina Lind for IKEA Livet hemma

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar