Annons
Annons

Innovators at heart

by Bolon

Bolon_Material2 Bolon_Material4Tina_bolon

I februari presenterar Bolon Innovators at Heart, en utställning i Stockholm som handlar om företagets passion för experiment och materialutveckling. Här presenteras även den nya kollektionen mattor som stylist Tina Hellberg tolkat i bilderna ovan.

BolonByJeanNouvelDesign_No4_DPressbilder Bolon

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar