Annons
Annons

Inred ute – rufft enkelt med en soft touch

Pella_DIY_Soffbord_av_lastpallar Pella_DIY_lastpallsbord_på_Hjul_3 Pella_DIY_Lastpallsbord_på_hjul_detalj_1 Pella_DIY_Lastpallsbord_på_hjul_1

MY HOME idag tipsar jag om hur du enkelt bygger lastpallsbordet på hjul till din uteplats. Se beskrivningen här, där du även hittar fler exempel på lastpallsmöbler. Jag gillar det enkla ruffa uttrycket som lastpallarna ger, speciellt då vår konstrottingmöbel är en aning för ”elegant” för min smak. Men väääldigt bekväm! Just nu pågår en förhandling här hemma om att bygga en ny loungemöbel i trä med lösa dynor – sittkomforten blir dock svårslagen. Vi har än så länge inte enats om någon ny modell, men så länge inspireras jag av volymerna på dessa från Bara Vara – en ny serie loungemöbler i mobila moduler.

Annons

Fin, eller hur? Och jag gillar namnet – Bara vara. Precis som det ska va´. Nu blir nog vår möbel i grövre dimensioner (tänk liknande inspirationsbilden till det här inlägget), men exakt hur återstår att se…

Pella_DIY_Lastpallsbord_på_hjul_4

Fixa stilen med grå fårskinn slängda på möbeln för en skön naturlig look – nästan lite Gotlandskänsla. Kombinera med kuddar i linne och en mysig pläd. Till de större olivträden och lavendeln använder jag rejäla betongkrukor och kompletterar med svarta mindre krukor för en snygg kontrast. Betongfatet fungerar som fågelbad/vattenspegel grupperad till ett blickfång tillsammans med utekrukor och grönska.

Här följer mina bästa shoppingtips för att fixa stilen till uteplatsen. Naturligt, rufft möter mjukt. Betong, trä, linne, aluminium och jute.

 

[sc_product_set id=”AU6XeU4YcFri4tRRU0Wf” title=”” add_link=”true”]

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar