Annons
Annons

Inspiration from Oliver Furniture

mood_091130_091131_bench_grey1

Superfina bilder i luftiga miljöer i danska Oliver Furnitures senaste katalog. De klassiska vitrinskåpen är riktigt fina liksom de genuina och enkla barnmöblerna.

mood_041401_Wood_junior_bed_oak1mood_041405_Wood_day_bed_oak_041324_041335_Wood_shelving_units1mood_021410_Cradle1 mood_Wood_low_loft_bed_oak1

Barnrumsinredningarna inspirerar med sina fina färgkombinationer. Val av väggfärger och textilier kan verkligen göra allt för känslan i ett rum. Dessa interiörer känns levande och ger en varm känsla trots det minimalistiska uttrycket. Mycket tack vare möblernas inslag av trä, textiliernas färg, struktur och mönstermix.

Annons

Pressbilder Oliver Furniture

 

[sc_product_set id=”AVOZzMwwPKKjcjqp6xJa” title=”Shoppa genuina barnmöbler, fina inredningsdetaljer och förvaring från Oliver Furniture” vertical=”false” add_link=”true”]

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar