Annons
Annons

Inspired by

All white. My favorite Summer mood. Inspired by sweet Elvera´s Instagram feed. Thanks so much for letting me use your lovely picture!

Jag tänker ta upp mina ”inspired by” inlägg igen. Det var ett tag sedan jag lyfte inspirerande stylister, bloggare och Instagramkonton. Men då det är just det som lägger grunden till det mesta av inspirationsflödet så kommer det fler sådana inlägg här framöver. En sommar med bloggkärlek och tips på inspirerande konton att följa. Vilka är dina bästa tips?

Annons

I intend to take up my ”inspired by” posts again. It was a while since I posted about inspiring stylists, bloggers and Instagram accounts. But then that’s just what lays the foundation for most of the inspiration flow ,so there will be more such posts here to come. A summer of blog love and tips on inspiring accounts to follow. Which are your best tips?

Photo by Elvera/@elveravanschaik

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar