Annons
Annons

Inspired by

per_ola_Solvberg Northern-LIghting-2016Per_olav_Solvberg2015_12_16_nl_1501Snowball_White_Small-Low-res_Photo_ChrisTonnesen

Min serie ”inspired by” inlägg fortsätter med inspiration från grymma stylisten och bloggaren Per Olav Solvberg´s portfolio. Just nu har han semester från bloggen, men följ här på Instagram för en stor dos ögongodis.

Annons

Gillar hans stökigt sköna minimalistiska uttryck. Några av bilderna ovan är från en serie för Northern Lightning, mer inspo hittar du här.

Tipsa gärna om dina favoriter. Inspiratörer på Instagram, bloggar, stylister, fotografer eller härliga hem! I sommar kommer fler Inspired by poster med mina bästa tips.

All pictures styled by Per Olav Solvberg

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar