Annons
Annons

Inspired by

Minimalism.co - the beautifully curated Instagram and digital publication of minimalism in style, interior and travel by Aja Nicole Edmond.

 

minimalismMinimalist aesthetic and beautiful pictures.

File+Dec+09,+7+55+29+PMThe essentials.

INSTALOVE_MINIMALISM-.CO copyInstalove @minimalism.co

Jag längtar efter att förenkla, rensa ut och endast omge mig av sådant jag verkligen behöver. Bilder som de här ger mig en estetisk sinnesro och inspiration på vägen dit.

Annons

Vi närmar oss det nya året. Alltid fyllt med förväntan om nystart och möjligheten att bli en bättre version av sig själv. Vi avger nya löften, uttalade eller ej. Och hoppas. Vikten av att hitta balans i livet ter sig än viktigare efter att man gjort bokslut på året som gått. Visst sprang man lika fort igenom detta som året innan? Och har stressknutarna inte vuxit minsann? Jag jobbar med att bli av med mina under semesterdagarna innan det nya året, men bävar en aning för vad som komma skall. Hur länge räcker energidepåerna tro?

Mitt löfte, min utmaning detta år blir att jobba på balansen. Titta inåt, hitta harmonin och ge mig tid att njuta mer av allt det roliga som pågår och alla fantastiska människor runt omkring mig. Ge mig själv och mina nära mer tid. Tid att bara vara.

 

All images via Minimalism.co

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar