Annons
Annons

Inspired by

@seventeendoors

STIL_INSPIRATION_Seventeendoors_insta

En bloggkollega sedan start – Ulrika Randel på Seventeendoors har ett fantastiskt hem som ständigt uppdateras med nya auktions”fynd” och snygga lampor. Vi startade våra bloggar samma år, med bara några månaders mellanrum och det är så inspirerande att följa Ulrikas stilutveckling. Älskar matbordet och stolmixen i köket.

Annons

STIL_INSPIRATION_Seventeendoors_insta_2 STIL_INSPIRATION_Seveteendoors_Insta_3Det harmoniska sovrummet är målat i den magiskt fin kulören Parma Gray från Farrow and Ball. En nyans som jag tycker passar Ulrikas stil helt perfekt.STIL_INSPIRATION_Seventeendoors_insta_3Vintagestol och favoritlampa.STIL_INSPIRATION_Seventeendoors_Insta_5Skön möbelmix och fler lampor. All pics @seventeendoors.

Se bilder från Ulrikas hem från några år sedan när jag och Kristofer Johnsson gjorde ett reportage för Residence.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (92)
PINNA (0)

1 kommentar

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar