Annons
Annons

Inspired by – Ida Svärdström

One of the best things about my job is to meet all the creative and passionate people. Designers, producers, stylists and photographers ... This week it was time for another inspiring meeting - with this talented ceramic designer.

Vackra former i all enkelhet. Ett uttryck som man aldrig tröttnar på .

Ida beskriver sitt arbete i drejstudion som meditation. Den känslan och passionen för ett hantverk och uttryck. Alltid lika starkt.

Annons

Magiskt fint. Keramik som väntar på glasyr och bränning.

Alla bilder är lånade från Idas instagram @idasvardstrom Kika in där för nyhetsuppdateringar och mer information om ett spännande samarbete! Själv faller jag pladask för än det ena, än det andra i hennes härliga flöde. Som vasen här ovan! Hur fin!?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (82)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar