Annons
Annons

Inspired by – No.

More podium inspiration and lovely ceramics by No.

Cereal_insta

Vissa saker dyker upp i olika sammanhang samtidigt. En slump måhända eller kanske alldeles självklart. Jag fastnade för den här bilden i Cereals insta flöde. Podier igen! Så snyggt tänkte jag instinktivt och sen började jag kika närmare på keramiken från ett samarbete mellan Cereal och No. Superfint! Det visade sig sen att det minsann var No. som även producerar de karaktäristiska muggarna som dykt upp i mitt inspirationsflöde på sistone i och med att butiken Sunday öppnade.

Annons

Sammanhang. Som ELLE Decoration´s Svante fångar så poetiskt i många tillfällen i livet. Jag gillar.

IMG_0228

Pics via @no.___  See more pictures from her beautiful ceramic collections here.

No.Photo: Shanita Sims, via No.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (43)
PINNA (0)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pella



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar