Annons
Annons

Inspired by – Stylist Emma Wallmén

EMMA_WALLMEN_FF-fotoJoakimJohansson1 EmmaWallmen_GREY-3 © Anna  Malmberg Emma_wallmen_FF-fotoJessicaSilversaga5 Emma_wallmen_FF-fotoJessicaSilversaga3 EmmaWallmen_GREY-4 Emma_wallmen_FF-fotoJoakimJohansson2

När det är semestertider borde man kanske vila lite från inspiration och inredningsinput när det är det man jobbar med till vardags. Men för mig blir ledig tid en möjlighet att ytterligare ta in och inspireras. Igår fastnade jag framför inredningsstylisten Emma Wallméns portfolio. Ett smakprov ser ni här.

Annons

Många av bilderna har ni säkert sett i ombloggade snyggstylade hem till salu hos Fantastic Frank. Jag gillar Emmas enkla uttryck med en soft, personlig touch. Fin känsla och skönt foto.

Fotocred: Styling Emma Wallmén, Foto 1, 7 Joakim Johansson, 2, 6 Mira Åkerman, 3 Anna Malmberg, 4, 5 Jessica Silversaga

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar