Annons
Annons

Inspired by – The waves we make

Slow living, interior, good recipes and style.

Ljuvlig kimono hos Maria Emb.

Jag måste erkänna att jag är riktigt dåligt på att följa bloggar jag gillar. Nu och då blir jag påmind om gamla favoriter som jag tappat bort på vägen. Som här, när jag hittar hem till Maria Emb hos The waves we make. En favoritblogg som bjuder på underbar inspiration på temat hållbar inredning och Slow living. Här fastnar jag även för vackra bilder och härliga vegetariska recept hos matbloggaren The Nordic Kitchen.

Annons

Veganskt hos The Nordic Kitchen.tillbakablick_4_-002-819x1024 vsco-photo-1123-1024x681 09012016-_dsc0114

Choklad i alla former är såklart en favorit till höstmyset. Hitta mer njutbart med Slow living puls här – The waves we make. Ett annat tips för hållbar stilinspiration är sidan Make it last och Emma Elwins blog.

Bilder från Maria Emb och The Nordic Kitchen

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (54)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar