Annons
Annons

Inspired by – The Weekend feeling

Perfectly styled by Alicia Sjöström for Hitta hem.

gästinlägg_wake_up_happy_3gästblogginlägg_wake_up_happy_bonus_3Soft light and linen. gästblogginlägg_wake_up_happy_bonus_4Photo and styling Alicia Sjöström

Jag älskar dessa bilder som Alicia gjort för sitt gästblogginlägg hos Hitta hem. Den där perfekta känslan av morgonljus och skrynkligt linne. Helgens bästa. När man får stanna kvar där länge, länge.

Annons

Se inlägget i sin helhet här.

Min egen lördag började helg-mässigt med en kortare sovmorgon, lyxfrukost i soffan och helgträning i garagegymmet. Och sen har jag målat, åkt och köpt mer färg och målat lite till. Färdig lagom till sen middag (i soffan). Tvättstugan har fått sig en omgång. Såå skön känslan när man tar tag i de där projekten som hängt över en ett tag. Jag återkommer med uppdateringar från projekt Tvättstuga och klädvård inom kort.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar