Annons
Annons

Inspired by the Lindos sun

STIL_INSPIRATION_Lindos_sun_sunbed_by_the_pool STIL_INSPIRATION_Lindos_Greek_blue_sea GREECE_RHODES_OLIVE_TREES_1 STIL_INSPIRATION_Lindos_sun_hotel STIL_INSPIRATION_Lindos_Sun_hotell_pool STIL_INSPIRATION_LIndos_Sun_by_the_pool STIL_INSPIRATION_LINDOS_SUN_Sunbeds

Nu ska jag verkligen försöka låta bli att referera till den rådande svenska sommaren (eller snarare avsaknaden av densamma) i vart och vartannat inlägg. Men det är liksom svårt att ignorera detta kyliga och stormiga förhållande som vi befinner oss i.

Annons

Plockar fram soldränkta semesterbilder och försöker skaka av mig den huttrande känslan. För bara drygt två veckor sedan befann vi oss här, i värmen. Fulla av inspiration inför sommarprojekt hemma. Vita tygpaneler ska flätas som solskydd i vår egen pergola på altanen och nya solsängar ska inhandlas. Allt för att uppnå den där sköna, kravlösa semesterkänslan. Vitt, vitt, vitt, enkelt och avskalat + en stor dos olivträd. Närå, än har jag inte gett upp hoppet om sommaren… Imorgon återkommer jag med tips om mina favoriter bland säsongens solsängar.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar